Returer

Vi erbjuder möjligheten att returnera våra produkter som har beställts från rains.com. Du kan re-turnera intakta produkter och få en återbetalning inom 30 dagar från mottagningsdagen. Observera att vi för närvarande inte erbjuder byten, förutom om varan är felaktig eller om fel varor har leve-rerats. Om du behöver en annan storlek eller annan stil måste du göra en ny beställning.

Återbetalningsförfrågningar för onlineköp kan inte hanteras i våra fysiska Rains Stores. Vi erbjuder dock gärna byte till en annan produkt, färg eller storlek. Ta med följesedel eller faktura till butiken. För produkter som köpts av en auktoriserad Rains-återförsäljare, kontakta motsvarande åter-försäljare för återbetalning / byte.


Om du har mottagit en trasig eller felaktig vara, vänligen kontakta mail@rains.com.

Följ stegen nedan för återbetalning:

1. Registrera returvaror i vår returportal här. En returlapp genereras.

2. Packa om möjligt varorna i originalförpackningen, eller i en annan förpackning som skyddar varorna och förebygger skador under transport. Fäst returlappen på utsidan av paketet.

  • Om varor som returneras har köpts inom ett flerköps- eller kampanjerbjudande måste produkter-na som ingår också returneras. Om produkterna inte returneras kommer produktens värde att dras av från krediten.

3. Lämna in paketet på PostNord serviceställe. Hitta närmaste serviceställe här: https://www.postnord.se/vara-verktyg/sok-brevlada-eller-servicestalle

4. När vi mottar ditt returpaket till vårt lager får du en bekräftelse via e-post. Du kan förvänta dig att erhålla återbetalning inom 14 dagar efter att vi mottagit din retur (till det ursprungliga betalningsmedlet). Om du får en full återbetaning returnerar vi även leveranskostnaderna.

  • Observera att Rains endast betalar för 1 returetikett per beställning. För alla extra etiketter som genereras kommer Rains att förbehålla sig rätten att dra av priset (50 SEK / etikett) från den totala återbetalningen.
  • Observera att du ansvarar för att paketet kommer säkert fram till vårt lager vid eventuell retur.
  • Vi förbehåller oss rätten att dra av värdeminskning från returbeloppet om produkten inte är i originalskick.

 

Paket som inte hämtas

Om du inte kan hämta din leverans enligt överenskommelse tar vi ut den ursprungliga fraktavgif-ten. Avgiften dras av från din återbetalning.