Texel-serie –
Konstruerade för resor.

 • Texel Wash Bag

  Texel Wash Bag är tillverkad av vårt vattentäta signaturtyg av PU och storleksanpassad för kosmetika i resestorlek, med smart inredning.

  Utforska
 • Texel Kit Bag

  Texel Kit Bag, kompakt och funktionell, har gott om utrymme för att bära sportutrustning eller viktiga saker för korta resor.

  Utforska
 • Texel Cabin och Check-in Bag

  Texel Check-in Bag och Texel Cabin Bag är tillverkad av Rains vattentäta signaturtyg av PU, med ett halvt skal för optimal hållbarhet under transport.

  Utforska
 • Texel Crossbody Bag

  Texel Crossbody Bag är byggd för pålitlighet och är elegant, vattentät och optimerad för organisation.

  Utforska
 • Texel Duffel Bag

  Texel Duffel Bag är noggrant designad för oöverträffad funktionalitet när du reser.

  Utforska
 • Texel Tote Backpack

  Texel Tote Backpacks dynamiska design är proportionerad för att inrymma teknik av större storlek och kan bäras på två olika sätt.

  Utforska
 • Texel Tech Bag

  Texel Tech Bag, vattentät och kompakt, tar viktig utrustning säkert från A till B.

  Utforska
 • Texel Cabin Trolley

  Rains handbagage, tillverkad av slitstark polykarbonat, organiserad för bekvämlighet och extremt säker, glider fram på fyra lättrullade hjul.

  Utforska

Texel.

Rains nya serie av väskor har en gemensam sak - de är konstruerade för resor. Alla Texel-stilar levereras i ett minimalistiskt utförande med fokus på teknisk innovation och är designade för att fungera sömlöst tillsammans och matcha varandra perfekt.

Pairable bags.

Gör resan lättare med Rains Texel-sortiment. Matchande kompatibilitet gör bagaget helt sömlöst, dina händer är fria och ditt fokus ligger på glädjen över att få komma iväg. Sätt helt enkelt den integrerade fliken baktill runt de teleskopiska komforthandtagen, dra igen dragkedjan och gå!

En stil för varje resa.

Texel Tote Backpack.

Texel Tote Backpack kan bäras på två olika sätt för att hålla händerna fria, anpassad till kraven på dagliga pendlingar och korta pauser. Den är dynamisk och funktionell och indelad i fack för bekvämlighet och storlek för att rymma teknik i full storlek. För den över de teleskopiska vagnhandtagen innan du checkar in med den integrerade fliken baktill.

Shoppa nu

Texel Tech Bag.

Texel Tech Bag, vattentäta och kompakta, tar viktig utrustning säkert från A till B. En extra stor ficka med dragkedja och främre verktygsfickor är perfekta för förvaring av laddare, minnesenheter, bärbara datorer eller ditt pass.

Shoppa nu

Texel Kit Bag.

Texel Kit Bag, kompakt och funktionell, har gott om utrymme för att bära sportutrustning eller viktiga saker för korta resor. Den vattentäta designen är snyggt organiserad och har en flik baktill, så att den glider sömlöst över vagnens handtag för enkel transport.

Shoppa nu

Texel Crossbody Bag.

Texel Crossbody Bag är byggd för pålitlighet och är elegant, vattentät och optimerad för organisation. Justerbara vävda axelremmar ger en anpassningsbar design, medan förvaringsremmar är praktiska för att hålla en lätt jacka eller vattenflaska.

Shoppa nu

Texel Duffel Bag.

Texel Duffel Bag kännetecknas av en distinkt cylindrisk profil och är noggrant designad för oöverträffad funktionalitet när du reser - även om det bara är din dagliga pendling. En generös öppning och innovativ organisation säkerställer att inget utrymme går förlorat. Reser du lätt? Den kommer i en mindre storlek också.

Shoppa Duffel Shoppa Duffel Small

Texel Wash Bag.

Texel Wash Bag är tillverkad av vårt vattentäta signaturtyg av PU och storleksanpassad för kosmetika i resestorlek, med smart inredning för att hålla alla saker på plats.

Shoppa nu

Texel Cabin och Check-in Bag.

Res lätt. En pålitlig design, tillgänglig i två storlekar. Texel Check-in Bag och Texel Cabin Bag är gjorda av Rains vattentäta signaturtyg av PU med ett skal på halva kroppen för ökad stabilitet och optimal hållbarhet under transport. Silhuetten kan komprimeras och innehållet säkras med hjälp av justerbara vävband.

Shoppa Cabin Shoppa Check-in

Texel Cabin Trolley.

Hjul på, hjul av. Rains handbagage glider utan ansträngning på fyra lättrullade hjul. Den vattentäta dubbelt vikbara kroppen, tillverkad av slitstark polykarbonat, har två rymliga fack och låses med ett TSA-godkänt integrerat lås. Höj teleskophandtaget till en nivå som är bekväm för dig.

Shoppa nu